Opnieuw winst voor Drachtster Boys zaalvrouwen

DRACHTEN – Nadat er afgelopen week gewonnen werd van Drs Vijfje, won Drachtster Boys zaalvrouwen vrijdag ook de wedstrijd tegen de nummer 3, Zuidoost United. Direct na de aftrap zakte Zuidoost United ver in en liet Drachtster Boys het spel maken. Zij loerden op kansjes middels de counter. De vrouwen uit Drachten kregen kansen via Sanne Bijlstra en Bernou Hijlkema. De corners leverden vervolgens aan beide kanten grote kansen op. Aan de kant van Drachtster Boys was het Vera Veelers die goed wegdraaide van haar tegenstander. Haar schot werd gestopt door keepster Soraya Wong-a-Liem. Bij de corners aan de andere kant moest Teuny Bosma twee keer redden door schoten van Bouchra Moudou en Michelle Playfair. De grootste kans van de eerste helft was voor de Amsterdamse vrouwen. De zusjes Playfair tikten de bal snel heen en weer door de verdediging. Ook keepster Teuny Bosma werd gepasseerd, maar voor het lege...

Lees verder »