Opwinding bij onverwachte uitslag op bord 4

In het damwalhalla van de voormalige wereldkampioen moesten de spelers van het zaterdagteam van de Flexibele Makelaar het opnemen tegen het sterke jeugdteam van damclub Het Noorden uit Groningen.Nadat eerst alle spelers de carpool bij Friesche Palen hadden bereikt werd de snelweg opgezocht en twintig minuten later waren de mannen in het denksportcentrum gearriveerd. Er bleken maar liefst 6 jeugdspelers opgesteld te zijn en dat betekende alle hens aan dek voor de Feanster schuivers.Steven Veenstra was de eerste TTS er die de punten binnen haalde en wel tegen good old Jacob Ganzevoort. Op bord 9 zat Jan Kunnen te worstelen tegen de jeugdige Sander Staal. Onverschrokken had Sander Jan al een brikje afgesnoept en ook positioneel ging hij goed door onder toezicht van vader Staal. De volle winst werd binnengehaald en de complimenten van vader zullen niet uitblijven. Karel de Bruin op ereplaats ingedeeld trof één van de vrouwelijke jeugdtalenten...

Lees verder »