S.V.K.V. Ferwert weer succesvol op Fries Kampioenschap Jazzdance

FERWERT – Zaterdag 28 januari was het de beurt aan de groepen om uit te komen op het Fries Kampioenschap Jazzdance in Franeker. Van S.V.K.V. deden er 4 groepen mee.  Onder leiding van trainster Natasja Nouwen uit Hallum hebben de dansers de afgelopen maanden weer flink geoefend om hun dansen in te studeren. In het ochtendprogramma deden Jazz 1 (6-9 jr D) en Jazz 3 (9-16 jr C) mee. Jazz 1 moest als allereerste, dit was natuurlijk erg spannend maar ze deden het geweldig en legden meteen de lat hoog voor de concurrerende groepen. Vrij vlot hierna was Jazz 3 aan de beurt, ook zij deden het voortreffelijk. Toen was het afwachten tot de prijsuitreiking wat vooral voor de jongste kinderen wel heel lang duurde. Maar het wachten werd beloond. Jazz 1 werd weer Fries kampioen en Jazz 3 won de 2e prijs.  Jazz 2 (9-13jr D) en Jazz 4...

Lees verder »