Tiental Zwaagwesteinde houdt stand tegen Berlikum

Afgelopen zaterdag was Zwaagwesteinde weer even terug op heilige grond. Immers hier, op sportcomplex “De Koekoek”, beleefde de zaterdagafdeling van Zwaagwesteinde op 6 juni 2015 haar grootste triomf uit de clubhistorie.Ruim anderhalf jaar later stonden beide ploegen dus weer tegenover elkaar in Berlikum, ditmaal betrof het dus een “normale” competitiewedstrijd tussen de nummers 5 en 6 van de derde klasse B. v.v.Zwaagwesteinde ZM1 begon overigens deze wedstrijd in hun nieuwe uit tenue van MutaSport met daarop de vertrouwde logo's van hoofdsponsor Kroon Leverworst en Subsponsor Sake Store op het shirt.De thuisploeg kwam overduidelijk het beste uit de startblokken en na 3 minuten verscheen Patrick Nauta reeds vrij voor doelman Roelof van der Ploeg. Via de doelman belandde het leder op de lat. In de 11de minuut kon Sven Rozendal net niet profiteren van een misverstand tussen Berlikumer doelman en verdediging, maar voor de rest was de thuisploeg de bovenliggende partij....

Lees verder »