Ton Meijer speelt De Kleine Walvis in Lemmer

LEMMER Het is al een echte traditie. Tijdens de Nationale Voorleesdagen zorgt de bibliotheek van Lemmer elk jaar voor een leuke voorstelling voor de kleinsten. Theaterduizendpoot Ton Meijer speelt zaterdag 4 februari de interactieve peuter- en kleutervoorstelling De Kleine Walvis in de bibliotheek. Ton Meijer speelt, vertelt en zingt samen met peuters en kleuters en hun ouders het verhaal van de kleine walvis. Een verhaal over eenzaamheid, vriendschap en afscheid. En het leven van de Walvis gaat onder de loep, evenals dat van een eilandbewoner. Theaterduizendpoot Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag. Kaarten voor de voorstelling zijn...

Lees verder »