Veel variatie tijdens Kollumer avond

Zaterdagavond 28 jan was er weer een  Kollumer avond in de theater  de Colle in Kollum. Er stond een grote bar op het podium waardoor men het idee kreeg  in een gezellige kroeg te zitten. Tijdens deze avond was er een variatie aan muziek & zang zoals Country, Nederlandstalig en Keltische muziek, waarbij men het ook voor elkaar heeft gekregen om een doedelzakspeler naar Kollum te halen.Vele vaste artiesten werkten er weer aan mee, zoals het duo Forever, bestaande uit Tiny de Jong en Harm de Leeuw,  beide uit Kolum, verder waren er optredens van eerdere deelnemers zoals Wichard Meester, Siep Boorsma en Tineke Postma. Ook het Shantykoor De Beurtskippers waren weer van de partij met prachtige nieuwe nummers zowel in het Engels met (Keltisch inslag) om het publiek te vermaken.Natuurlijk waren Jasper en Lutske weer van de partij , met  act eten bij de Chinees. Het was weer een geslaagde...

Lees verder »