Veel variatie tijdens Kollumer avond

KOLLUM – Zaterdagavond 28 januari werd er weer een  Kollumer avond gehouden in het theater de Colle in Kollum. Er stond een grote bar op het podium waardoor men het idee kreeg  in een gezellige kroeg te zitten. Tijdens deze avond was er veel variatie aan muziek en zang zoals country, Nederlandstalig en Keltische muziek, waarbij men het ook voor elkaar heeft gekregen om een doedelzakspeler naar Kollum te halen. Vele vaste artiesten werkten weer mee aan de Kollumer avond, zoals het duo Forever, bestaande uit Tiny de Jong en Harm de Leeuw,  beide uit Kolum, verder waren er optredens van eerdere deelnemers zoals Wichard Meester, Siep Boorsma en Tineke Postma. Ook het Shantykoor De Beurtskippers wasweer van de partij met prachtige nieuwe nummers zowel in het Engels met (Keltisch inslag) om het publiek te vermaken. Natuurlijk waren Jasper en Lutske weer van de partij, met de act ‘eten bij...

Lees verder »