Voetbaloverzicht | Blauw Wit ’34 houdt punt over aan seizoenshervatting

LEEUWARDEN – Blauw Wit ’34 en PKC ’83 kwamen dit weekend een doelpuntloos gelijkspel met elkaar overeen. Op Sportcomplex Wiarda viel zaterdagmiddag slechts heel af en toe iets te genieten voor de voetballiefhebber. De teams schotelden het publiek een matig en vooral tempoloos duel voor. Tot halverwege de eerste helft gebeurde er helemaal niks. Daarna was een goede mogelijkheid niet aan Bob Schepers besteed. De aanvaller schoof de bal voorlangs. Negen minuten voor rust kreeg PKC een behoorlijke kans; Bryan Inge probeerde het uit de draai waarop doelman Karsten Waterlander knap redde. Kort daarop leek Schepers van dichtbij te scoren; Ben Meedendorp, de goalie van de bezoekers, wist de bal ternauwernood tot corner te verwerken. Zes minuten na de pauze was Schepers – weer hij – opnieuw gevaarlijk, maar dit keer vloog een volley rakelings naast. Met minder dan vijf minuten te gaan ging Waterlander gruwelijk in de fout toen...

Lees verder »