Winterwandeltocht Appelscha langs mooie plekjes

APPELSCHA- Loopsportvereniging Invictus houdt zondag 5 februari haar jaarlijkse winterwandeltocht door het Drents Friese Wold. Belangstellenden kunnen kiezen uit verschillende afstanden. De startlocatie is RCN de Roggeberg.  De wandeling gaat over bestaande bospaden en zandweggetjes. Deelnemers komen langsde mooiste plekjes van het Drents Friese Wold. Goede wandelschoenen zijn voldoende om met droge voeten aan de finish te komen. Inschrijven kan op de dag zelf bij de Roggeberg. De starttijd voor de 7,5 en 10 kilometer is tussen 10.00 en 13.00 uur. De starttijd van de 15 kilometer is tussen 10.00 en 12.00 uur en de starttijd voor de 20 kilometer is tussen 10.00 en 11.00 uur. De wandelaars kunnen na afloop hun wandelboekje, als ze die in bezit hebben, laten afstempelen in de horecagelegenheid van het de Roggeberg. Meer informatie: www.lsv-invictus.nl.

Lees verder »