Adonis Sportacrobatiek Drachten succesvol op plaatsingswedstrijd

DRACHTEN – Zaterdag was een succesvolle dag voor de acroteams van Adonis Sportacrobatiek Drachten, d en e lijn. Tijdens de ochtendwedstrijd behaalde E senioren duo Imare en Isabel een twaalfde plaats. E senioren trio Esmee, Kyra en Manon werden achtste in hun categorie. Een feestje was er voor D-seniorentrio Arlen, Elin en Esther, zij mochten na een prachtige oefening het zilver ophalen. De middagwedstrijd begon succesvol met een bronzen medaille voor D-seniorenduo Samantha en Jasmijn, E-plusduo Charlotte en Sarah en D-juniorentrio Naomi, Noreen en Tessa. Nina en Silke misten op een haar na het podium en werden in de E junioren vierde, op de voet gevolgd door clubgenootjes Aisha en Zoey die vijfde werden. Ook een vijfde plaats was er voor team Lyanne, Alisha en Janna in de categorie E-instap trio. Klapstuk van de dag was de uitslag bij de E-juniorentrio waar het podium alleen bestond uit teams van Adonis...

Lees verder »