Banenmarkt bij Abiant Uitzendgroep

SURHUISTERVEEN/FEANWALDEN – Op zaterdag 4 februari organiseert Abiant Uitzendgroep de ‘Abiant Banenmarkt’. Alle tien Abiant-vestigingen zijn deze ochtend tussen 9.30 en 12.00 uur speciaal geopend voor werkzoekenden en baanveranderaars. Naast inschrijven tijdens deze banenmarkt, kunnen bezoekers ook kennismaken met de medewerkers en werkwijze van Abiant en de ruim 200 actuele vacatures van Abiant-opdrachtgevers. Bij Abiant zijn ook individuele opleidingstrajecten mogelijk en voor een aantal functies worden er baangaranties geboden. Win-win-win Abiant bundelt en presenteert op 4 februari op overzichtelijke manier het veelzijdige vacatureaanbod én zijn actieve opdrachtgevers. Vestigingsmedewerkers spreken in korte tijd persoonlijk met heel veel beschikbare werkzoekenden. Voor werkzoekenden ontstaan er door deze gezamenlijke, groots georganiseerde banenmarkt waardevolle contacten binnen de Abiant-vestigingen en dus een grotere kans op passend werk bij een betrokken en betrouwbare werkgever. Abiant-opdrachtgevers krijgen door de banenmarkt een extra platform voor hun ingebrachte, meest actuele vacatures. Een klassieke win-win-win! Inschrijfprocedure De campagne wordt door diverse...

Lees verder »