Derde verlies op rij voor Geel Wit

Geel Wit dreigt de aansluiting met de top in de derde klasse A te verliezen na de derde nederlaag op rij. Op eigen bodem werd met 1-2 verloren van SC Bolsward. Vanwege de slechte gesteldheid van het hoofdveld was uitgeweken naar het kunstgrasveld en het was de eerste keer dat Geel Wit daarop een wedstrijd speelde. Dat was wel even wennen.De openingsfase was dan ook voor de gasten die gewend zijn op kunstgras te voetballen. Na een goede redding van Matthijs Rijpstra schoot Lorenzo Lemmers de bal over in de achtste minuut. De volgende kans was na twintig minuten weer voor Lemmers, maar weer lag Rijpstra in de weg. Ietwat verrassend viel het doelpunt drie minuten later aan de andere kant. Uit een voorzet van Christian Molenaar schoot Danny Metz ineens bij de verste paal binnen: 0-1.Zes minuten later was de stand alweer gelijk toen Özgür Akkus ongehinderd kon raakschieten....

Lees verder »