DTL verliest thriller van Vlug en Vaardig

Afgelopen zaterdag speelde DTL  1 een thuiswedstrijd tegen Vlug en Vaardig 1 uit Garijp. Op papier de ideale tegenstander voor DTL om de eerste punten van het seizoen tegen te pakken. De gasten waren namelijk niet meer zo vlug en vaardig als voor de winterstop want in 2017 hadden ze nog geen enkel punt gepakt.Met dit gegeven op zak begon DTL vol goede moed aan de wedstrijd. Het waren echter de gasten die de eerste minuten de dienst uit maakten want ze namen al heel snel een comfortabele 0-4 voorsprong. DTL is echter dit seizoen wel gewend aan tegenslag en kwam langzaam maar zeker beter in de wedstrijd.  Waar Vlug en Vaardig opeens niet meer wist hoe ze moesten scoren slaagde dat bij DTL wel. Halverwege de eerste helft was DTL al langszij gekomen en door rustig en geconcentreerd te blijven aanvallen wist DTL zelfs de voorsprong te pakken. Vooral...

Lees verder »