Elburg 1 Invicta/Frigro 1

Op zaterdag 28-1-2017 stond de wedstrijd KV Elburg 1 – Invicta/Frigro 1 op het programma. De wedstrijd startte om kwart voor 9 in de avond. Dit was een tijd die wij niet echt gewend waren en ook in verband met de lange reis van en naar Friesland. Had het grootste gedeelte van het eerste besloten om de nacht te overbruggen in vestingstad Elburg.Deze wedstrijd was eigenlijk zeer belangrijk voor ons. Elburg stond 1 na laatste met 4 punten en wij onderaan met 2 punten. De laatste 2 teams degraderen sowieso. Wanneer wij verloren konden we eigenlijk constateren dat ons avontuur in de 2de klasse geen vervolg krijgt volgend jaar.In de opstelling was 1 wijziging opgenomen. Hinke speelde op de plaats van Karin. Die last had van een rugblessure.Nadat de Pruttelpot-formatie en Elburg voorgesteld waren aan het publiek, kon de wedstijd starten. Elburg moest eerst opstellen en daardoor mochten wij bepalen...

Lees verder »