Femke Yska en Peter-Jan de Jong in top-10

BREDA – De Horror-atleten Femke Yska en Peter-Jan de Jong hebben opnieuw zeer goed gepresteerd in een veldloop van het nationaal cross-circuit; dit is de competitie van de vijf nationale crossen van Nederland en de hele top van Nederland verschijnt hier aan de start. Tijdens de Mastboscross in Breda eindigde Femke Yska als 10e bij de meisjes D. Peter-Jan de Jong finishte op het opgedooide en modderige parcours als 9e bij de jongens A. Verder waren er nog zeer verdienstelijke prestaties van D-junior Sam van der Werf die als 14e en A-junior Klaas Douwe Yska die als 18e eindigde. Begin maart vindt de laatste wedstrijd van het nationale circuit plaats in het Amsterdamse bos. Dit is tevens het Nederlands kampioenschap veldloop en ook hier zal een behoorlijk aantal Horror-atleten aan de start verschijnen.

Lees verder »