FOTO’S | Ronde Tafel 101 verzorgt feestmiddag Zonneboem Franeker

FRANEKER – De mannen van de Ronde Tafel 101 hebben zaterdag de handen uit de mouwen gestoken voor vijfenzeventig gasten van de Zonnebloem Franeker. Die vond plaats in Bloemketerp. Er was onder andere een optreden van Mick & Sugar, die met een knipoog en een lach en een traan een reeks van Nederlandse bekende ouwe gouwe hits ten gehore brachten. De stemming zat er al snel in en menig nummer werd meegezongen. In de pauze deelde de Ronde Tafel drankjes en een bittergarnituur uit. Omdat volgende week zaterdag ook de gasten van Zonnebloem Harlingen een feestmiddag aangeboden krijgen, hadden de artiesten alvast het Harlinger volkslied geoefend. De Franekers lieten zich niet kennen en zongen uit volle borst mee met het Singeltje om. De Zonnebloem Franeker houdt in maart een toneelmiddag in Bloemketerp. Op 4 mei zijn de gasten weer welkom op de boottocht.

Lees verder »