Friso Bouwgroep steunt Cliniclowns

SNEEK – Johan Keuning overhandigde vanmorgen namens medewerkers en directie van Friso Bouwgroep een cheque van 750 euro aan Cliniclowns ambassadeur Ebel Zandbergen. Cliniclowns is een van de goede doelen die door het personeel van Friso gekozen is. Johan Keuning: ,,Alle Friso-medewerkers mochten een goed doel indienen. Ik koos voor Cliniclowns, omdat ik in mijn nabije omgeving gezien heb hoe ingrijpend een ziekenhuisopname voor een kind kan zijn. De Cliniclowns zorgen ervoor dat kinderen in ziekenhuizen hun zorgen even kunnen vergeten en lol kunnen maken. Ik draag Cliniclowns dan ook een warm hart toe en ben blij dat mijn collega’s daar net zo over denken. Het is genoegen dat ik namens Friso Bouwgroep een mooi geldbedrag aan de Cliniclowns mag overhandigen.” Ambassadeur Ebel Zandbergen is blij met de gift: ,,Wat veel mensen niet weten is dat wij met betaalde clowns werken. Dat moet ook wel, omdat het werken met zieke kinderen...

Lees verder »