Gelijkspel voor heren WSG DraGor tegen Watervlo

DRACHTEN – De heren van WSG DraGor hebben tegen Watervlo de overwinning uit handen gegeven.  In de eerste periode was het direct duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren. De Watervlo maakte de eerste twee doelpunten, hierdoor was het meteen duidelijk dat DraGor hard moest gaan vechten om een kans te maken. Magchiel Groen maakte het eerst doelpunt aan de kant van DraGor. Na een uitsluiting van een speler van de Watervlo kon Foppe de Haan de stand weer gelijk maken door de bal mooi achter de keeper langs het doel in te tikken. De tweede periode ging in dezelfde lijn verder als de eerste periode. De scheidsrechters waren streng, dat zorgde voor veel uitsluitingen aan de kant van Watervlo. De broertjes Jelmer en Magchiel Groen wisten beiden gebruik te maken van deze uitsluitingen. Dit was helaas niet voldoende om de leiding in de wedstrijd te pakken. In de derde...

Lees verder »