Gezapige wedstrijd vv Drachten eindigt in gelijkspel

DRACHTEN – VV Drachten en Friesland hebben zondag een gezapige wedstrijd afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Onder leiding van scheidsrechter W. de Wind speelde de wedstrijd zich in de eerste helft in een rustig tempo af, waarbij beide ploegen zorgvuldigheid hoog in het vaandel hadden staan. Men liet de bal rustig rondgaan om de vrije man te zoeken. In de 5e minuut kreeg Friesland een mogelijkheid toen ze op een kleine twintig meter van het v.v. Drachten doel een vrije trap toegewezen kregen. Deze werd ingeschoten, maar keeper Guido Wilming liet zich niet verrassen. Het spel ging op en neer, zonder dat een van de ploegen een echte grote kans wist te creëren. In de 18e minuut kreeg Drachten haar eerste mogelijkheid. Linksback Aldo Lingsma gaf de bal goed voor op Daan Ram, die de bal doorspeelde op de vrijstaande Rene Mellema. Zijn inzet zag hij over het doel van Friesland...

Lees verder »