Goud, zilver en brons voor turnsters WIK-FTC

HEERENVEEN – Een prachtige medailleoogst in Assen voor de turnsters van WIK-FTC! Deze plaatsingswedstrijd bepaalde ook welke 3e divisionisten mogen doorstromen naar de landelijke halve finale. In wedstrijd 1 was het de beurt aan de senioren Welmoed en Jolien. In deze categorie is de concurrentie hevig en kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Welmoed en Jolien hebben stabiele oefeningen laten zien, met zo nu een dan helaas toch zo’n kostbaar foutje. Jolien scoorde het hoogste cijfer op vloer en werd uiteindelijk zeer verdienstelijk 4e in de rangschikking. Ze heeft hiermee zich geplaatst voor de halve finale! Welmoed kwam net een paar tienden te kort voor plaatsing. Ze tekende een 9e plaats op.   In wedstrijd 2 werd er geturnd door de pupillen 1 en de junioren. De pupillen 1 N3 Nouk en Nynke gingen vol vertrouwen van start op vloer en wisten dit tot het laatste toestel balk vast te houden. Met...

Lees verder »