Grote zege voor Buitenpost in Leek, 0-6

Buitenpost, onder leiding van trainers René van der Weij en Dorjan Berisha, ging afgelopen zaterdag op bezoek bij de Christelijke Voetbal Vereniging Vlug en Vaardig  – kortweg VEV’67, op sportpark Oostindie in Leek. Gezien de voetbalgeschiedenis tussen beide teams, kunnen de vaste Buitenpost-supporters niets anders over de Leeksters zeggen dan dat ze eigenlijk “altijd lastig” zijn. Zoals ook Van der Weij een dag later verwoorde: “VEV’67 staat voor strijd en inzet en is altijd een lastig te bespelen ploeg gebleken.”Waarschijnlijk - tenminste dat denk bijna zeker te weten - zijn de uitslagen uit het verleden in het voordeel van de Leeksters. VEV’67, onder leiding van de ervaren trainer Luitzen Nijboer, heeft het tot nog toe lastig dit seizoen en staan op een tiende plek met zeventien punten. Buitenpost wil graag nog wat stijgen op de ranglijst en bezetten een vijfde positie op de ranglijst met 21 punten. Bij Buitenpost ontbraken...

Lees verder »