Het dierenrubriekje

Vijf katten hebben weer een nieuw huis gekregen. En er zijn geen nieuwe dieren binnengebracht. Bij Dierenasiel De Swinge in Drachten is een zwarte kat binnen gebracht. De dierenambulance heeft een kanarie in de opvang. Het diertje is geel/ groen van kleur en gevonden op de Sneeuwheide in Wolvega. Het dier heeft een klein wit vlekje op de borst en is gevonden op de Stellingerweg in Nijeholtpade. Twee dieren worden er vermist, de eerste is een poes. Ze is cypers bruin/ grijs gestreept en wordt vermist op de Bosweg in Noordwolde 06-20455501. De tweede kat die vermist wordt is een ex- kater, zwart met een witte bef en vier witte voetjes. Hij hoort thuis op de Rijksstraatweg in Haskerdijken 06-15067345. Dan zijn er nog twee dode dieren gevonden, De eerste is een donkergrijze ex- kater met een witte neus, witte buik en twee witte kniekousen. Hij is gevonden op de...

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...