Hevoc mist bravoure tegen Emmen

HEERENVEEN – In en tegen Emmen hebben de heren van Hevoc niet voor een verrassing kunnen zorgen.  De Emmenaren speelden frank en vrij en lijken door te drukken naar de bovenste plaats. Veel wisselingen brachten Hevoc van stuk en naar een nederlaag van 4-0!!! Hevoc had voorafgaand met enige mutaties, ziekte en privé omstandigheden, te maken. Dit beperkte coach de Haan  om “ maximaal ” te wisselen. Alhoewel Hevoc goed stond te passen kreeg men aanvallend Emmen niet onder druk. Daarvoor was de verdediging, zowel blokkerend als veld, van Emmen te sterk.  Emmen speelde daarnaast gedreven en wilde echt winnen, welke bij Hevoc leek te missen. Met twee andere passer/lopers in set drie trachtte Hevoc het tij te keren.  Emmen leek enigszins de concentratie te laten varen , waardoor Hevoc de kans kreeg om in de set blijven. Een redelijk lijkende achterstand werd puntje voor puntje te niet gedaan. Maar Emmen...

Lees verder »