Judo clinic Anicka van Emden een groot succes

HEERENVEEN – Afgelopen zondag hebben de Roelevink Sport judoka’s een judo clinic gekregen van topjudoka Anicka van Emden in de dojo (oefenzaal). Roelevink Sport is één van de drie winnaars van een judo clinic van een actie van de Judo Bond Nederland. Kijk voor meer informatie op de website van de Judo Bond Nederland.De volgende Roelevink Sport judoka’s Joeri van Aalzum, Sven Andringa, Viggo Bosma, Martijn Brattinga, Jurek Cnossen, Yente Corporaal, Bonne Elzinga, Erik Rinke Hiemstra, Jorrit Hoekstra, Tim Hooghiemstra, Marit Joustra, Lennart Montsma, Laurens Terlaak Poot, Anisa Thiescheffer, Ruben Velda, Jade de Vries, Jesse de Vries, Sven de Vries, Yu Hsien Wielinga, Iris ten Wolde, Lieke van der Woude, Nicole van der Woude (Joure), Jelte Achterberg, Eline van der Bijl, Richard Hornstra, Sven Jansen, Nikki Kootstra, Peter Mast, Roald Mast, Stan de Rooij, Jorn van der Sluis (Lemmer), Jarvin Bosma, Henk Kok, Anniek Luimstra, Nynke Luimstra (Langweer), Stan Busstra,...

Lees verder »