Open dag bij Accolade na grondige verbouwing

HEERENVEEN – In 2016 onderging het kantoorpand van Accolade in Heerenveen een grondige verbouwing. Het monumentale schoolgebouw uit 1958 is energiezuiniger en duurzamer gemaakt.Het is een plek waar ‘Bewust Werken’ en ontmoeten centraal staat. Van old school naar new school dus!Lokaal en hergebruik Met lokale, hergebruikte materialen en duurzame oplossingen is er een plek gemaakt waar het prettig werken is. Waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Waar zo weinig mogelijk wordt verspild en het energieverbruik laag is. De investeringen worden binnen vijftien jaar terug verdient.Bewust werken Accolade heeft diverse en eigentijdse werkplekken, waar medewerkers effectief en bewust werken. Dit is een vorm van flexibel werken waarbij medewerkers steeds bewust kiezen waar en wanneer zij van meest toegevoegde waarde zijn.De Kas Ook het moderne pand aan de Van Kleffenslaan ging mee in de aanpak. Dit gebouw noemt men De Kas. Het is de entree naar het hoofdgebouw met het baliepunt. De...

Lees verder »