Podiumplaatsen voor Carina de Jong en Feline v.d. Wetering

In Dokkum werden de eerste plaatsingswedstrijden gehouden voor wedstrijdgroep 2. Dit zijn de jongste deelnemers. De wedstrijddag werd afgetrapt door de Instap D4. Lisa Haveman en Selma Kalsbeek mochten laten zien wat ze konden. Lisa turnde een stabiele wedstrijd, zonder grote fouten, en werd heel mooi 11de. Voor Selma liep de wedstrijd iets minder soepel. Een paar vergeten elementen zorgde ervoor dat zij op de 19de plaats eindigde.In de derde wedstrijd van de dag mocht Amarins van Zwol aan de slag. Amarins deed goed haar best en dat was tijdens de verschillende oefeningen te zien. Zij kwam heel mooi op een 4de plaats terecht.In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Nikita van Kammen, Carina de Jong en Feline v.d. Wetering. Alle drie de dames turnden een fantastische wedstrijd. Op alle toestellen lieten de dames geweldige oefeningen zien. Deze inzet werd beloond met twee medailles. Carina werd 2e, Feline...

Lees verder »