Rondom Huis gaat niet door

LEEUWARDEN – De eerste editie van Rondom Huis, met alles op het gebied van bouwen en verbouwen van de woning, die gepland stond van vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart 2017 in het WTC Expo Leeuwarden, gaat niet door. De opzet van Rondom Huis was om een eigentijds en volwaardig aanbod voor een echt in wonen geïnteresseerd publiek neer te zetten. Het nieuwe concept bood ruimte voor letterlijk alles wat met bouwen, verbouwen, verhuizen, duurzaamheid en de financiering van een droomhuis te maken heeft. Rondom Huis moest een bron van inspiratie en informatie zijn voor iedereen met woonplannen. De reacties van potentiële standhouders op de vernieuwde opzet waren vrijwel zonder uitzondering positief. Het aantal inschrijvingen voor de beurs viel op zich niet tegen, maar helaas op het gebied van inhoud onvoldoende representatief om er een geslaagde beurs van te maken. De komende tijd gaat de organisatie de mogelijkheden...

Lees verder »