Schaken | Ronde 18

LEMMER – Frank Frankema wint reglementair van Herman van Deursen. Dick van Kolfschoten in een echte Maarten Breimer partij. Als je mee gaat in het spel van Maarten dan krijg je het heel erg moeilijk en dat bleek vanavond het geval. Maarten won van Dick. Jan Holtrop tegen Frans vd Een. Een wildwestfilm partij met paarden in de hoofdrol. De paarden waren Jan goed gezind en Frans gaf de partij op. Nico Nuijen tegen Dick de Jong. Volgens Dick was hij weer in form. Dat bleek want hij won van Nico. Thomas Thijsling maakte een foutje tegen Adri vd Elshout. Hij overzag een vork en verloor een stuk en de partij. Gatze Visser tegen Jaap Bulten. Jaap krijgt steeds meer last van zijn gezichtsvermogen en dat brak hem deze partij op. Gatze won de partij. De uitslag op een rijtje Ronde 18: 1 F.B.Frankema – H.v.Deursen 1 – 0 2...

Lees verder »