TFS op dreef tegen Lemmer

LEMMER – TFS uit Drachtstercompagnie was zaterdagavond op dreef tegen en in Lemmer.  Iedereen ging er vanuit dat er op zaterdagavond een spannende wedstrijd op het programma zou staan. Maar niets bleek minder waar. De vorige ontmoeting eindigde in een remise, waar TFS nog van geluk mocht spreken dat het in de laatste seconden van de wedstrijd de gelijkmaker door de korf wist te krijgen. Na drie minuten spelen wist Lemmer wel op een 1-0 voorsprong te komen door een strafworp te benutten. In dezelfde minuut wist Monique Postma met een vrije bal de groenhemden weer op gelijke hoogte te brengen. Vanaf hier lukte alles bij TFS en gingen alle ballen door de korf. De Kompenijsters overklasten Lemmer volledig en wisten via doelpunten van onder andere Willem Visser, Marrit Nijmeijer en Jitze van der Vlugt uit te lopen naar 4-15 voor rust. Na rust ging TFS rustig door en liep...

Lees verder »