The Voice deelnemer Dilana in het Badhús

Vrijdagavond 3 februari treedt Dilana op in het Badhús in De Westereen. De uit Zuid-Afrika afkomstige Dilana heeft een imponerende muzikale carrière. Als ze zestien is, begint ze de groep Wozani en met de single Dancing in the moonlight staat de groep zes weken op nummer 1 in de Zuid-Afrikaanse hitparade. In 1996 verhuist Dilana naar Nederland en scoort ze een aantal hits van haar album Wonderfool als Do you now en To all planets.Dilana verhuist naar Amerika waar zij vervolgens een schare fans krijgt door haar optreden in het nationale tv show Rockstar Supernova waar ze als tweede eindigt. Daarnaast is ze de eerste en enige zangeres voor de band LA Guns waar ze twee tours mee doet. In 2013 wordt haar vierde cd uitgebracht Beautifull Monster, geproduceerd door Jack Endino (Soundgarden, Nirvana, Pearl Jam). Dilana heeft in het voorprogramma gestaan van grote namen zoals Joe Cocker, Aerosmith, The...

Lees verder »