Turnsters Wardy in de prijzen

Zaterdag 28 januari jl. vonden in Dokkum de eerste plaatsingswedstrijden plaats voor wedstrijdgroep 2. Namens Wardy deden er maar liefst 13 turnsters mee.Als eerste was het de beurt aan Rixt Boersma, Ilse de Vries en Siebrich Bruining. Deze meiden turnden als pre instap 2 niveau RFD4. Alle drie de meiden lieten een fantastische wedstrijd zien. De beste toestellen voor Siebrich waren brug en vloer. Voor Ilse was balk haar beste toestel. Rixt liet haar mooiste oefeningen zien op brug en vloer. Al met al hebben de meiden een keurige wedstrijd geturnd. Siebrich eindigde als 11e, Ilse is 5e geworden en Rixt mocht naar huis met de zilveren medaille.In de volgende ronde deden er maar liefst 8 meiden mee. Sjoukje Spijkerman, Douwina de Vries, Jildau Holwerda, Marije Zuidema, Tiny Veenstra, Else Bosma, Lisette Pilat en Meike Fleury.Douwina, Jildau, Marije en Tiny turnden als pre instap 1 niveau RFD5. Alle meiden begonnen...

Lees verder »