UNIS Flyers van maximale krachtsinspanning naar minimale

GRONINGEN – Vijf wedstrijden in negen dagen en vervolgens twee duels in ruim drie weken. Van maximaal naar minimaal. Een minimale krachtsinspanning was zaterdag in Groningen ook genoeg om GIJS met dikke cijfers te verslaan; 12-1 (4-0, 4-1, 4-0). Marco Postma durfde het wel toe te geven. ,,Van wedstrijden als deze word ik niet meer warm en geef ik eerlijk gezegd ook niet het beste van mezelf.’’ Het is ook geen schande, die ontboezeming is immers ook geen noviteit. ,,De ervaren jongens bij ons in het team hebben het lastig om gemotiveerd te zijn voor dit soort duels waarvan we al weten dat we toch gaan winnen’’, zei coach Mike Nason niet voor het eerst dit seizoen. ,,Dus een mooie gelegenheid om iedereen speeltijd te geven’’, was de oplossing van de UNIS Flyers-coach. Desondanks was de lijn van Marco Postma, Tony Demelinne en Adam Bezak een kwelgeest voor de Groninger...

Lees verder »