Veel punten voor judoka’s

SNEEK – Judo A-Zeven hield zaterdag in de dojo (oefenzaal), gymzaal De Sinne, van Top Judo Sneek een competitie voor judoka’s. Onder leiding van Dries Poelstra werd er eerst in alle blokken uitleg gegeven over enkele wedstrijdregels aan de kinderen en de bezoekers. Daarna hadden alle kinderen een warming up. Helaas verliest Elze Visser (Joure) alle wedstrijden. Voor haar zijn zes punten. Voor de eerste keer speelt ook Alex Goan uit Lemmer en hij verliest ook alles, maar Alex scoort zes punten. Tevens is Henk Kok uit Langweer debutant op de judomat. Henk speelt goed op de judomat door in totaal vijftien punten binnen te halen. Voor de eerste keer speelde ook Yan Wijnsma zijn wedstrijden. Yan heeft gelijk 22 punten. Nicole van der Woude wint een wedstrijd met een waza-ari en de andere twee verliest ze, maar ze liet de tegenstanders wel hard werken. Nicole heeft een puntentotaal van...

Lees verder »