Veenwouden onderuit tegen koploper

Voor de korfballers van Veenwouden was de wedstrijd afgelopen zaterdag tegen de koploper in de poule vanaf het begin een waarin het klassenverschil duidelijk was waar te nemen. WWC speelde met gemak, zocht de kansen en verzilverde ze bijna allemaal. De aanvallen aan Veenwoudenkant werden snel onderbroken, ballen vakkundig onderschept en voor de blauwwithemden was er in de eerste helft van de wedstrijd weinig eer te behalen.Pas na negen tegendoelpunten op rij wist Marit Haisma de ban te breken met een mooi afstandsschot. Dat bleek ook het enige doelpunt aan de thuiskant. De gasten profiteerden in de eerste helft van de wedstrijd nog twee keer en met een teleurstellende 1-11 werden de kleedkamers opgezocht.Pas in de tweede helft wist Veenwouden zich te herpakken nadat eerst de gasten het verschil met nog twee doelpunten groter had gemaakt. Doelpunten vielen vanaf dat moment aan beide kanten. Beide ploegen maakten in het laatste...

Lees verder »