VIDEO: Harkemase Boys laat naar punt in Ermelo

Harkemase Boys heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen DVS’33. In Ermelo werd het 1-1. De thuisploeg kwam halverwege de tweede helft op voorsprong na een scrimmage voor het doel van Erick Jansema. Tien minuten voor tijd zorgde Jesse Renken voor de gelijkmaker. Harkemase Boys was de ploeg die het best met een gelijkspel kon leven.In een gelijkopgaande eerste helft hadden de doelmannen het rustig. Daan Huiskamp, de sluitpost van DVS’33, moest na anderhalve minuut wel bijna vissen: een hard schot van Matthijs Hardijk kwam tegen de paal. In de prima openingsfase van Harkemase Boys was ook Henny Bouius in de buurt van een treffer, maar zijn poging vanaf de rand van het strafschopgebied ging rakelings naast.Vervolgens nam DVS’33 het initiatief over, aanvankelijk zonder kansen te creëren. Daarvoor was de thuisploeg met name op het middenveld te slordig in de passing. Pas tien minuten voor het eind van de...

Lees verder »