Voedselbank Wolvega scoort hoog op voedselveiligheid

WOLVEGA: Nadat de Voedselbank eind 2015 reeds het logo groen voor voedselveiligheid was verleend vond er vrijdagochtend j.l. tijdens de tweewekelijkse uitgifte in het magazijn aan de Industrieweg 14 een herscreening  plaats door Sensz, het door Voedselbanken Nederland in de arm genomen keurings- en adviesbureau  voor voedselveiligheid. Tijdens deze her-audit werd er gekeken naar de administratie van de inname en uitgifte van producten, de temperatuur en houdbaarheid ervan alsmede  de wijze, waarop de vrijwilligers op de werkvloer omgaan met de afgesproken regelgeving.  Uiteindelijk werd de organisatie en de werkwijze op deze ochtend beloond met een  negen. Een prachtig resultaat voor de mensen op de werkvloer en Yvonne de Jager als aanspreekpunt. Tevens  goed om te horen voor het  momenteel explosief groeiend  aantal  mensen dat tweewekelijks een beroep doet op de Voedselbank. Daarnaast werd op deze ochtend ook met de ouders van gezinnen met kinderen gesproken over de wijze, waarop de...

Lees verder »