Wedstrijd verslag Quick Stick – Steenwijk

Quick Stick – Steenwijk 3-2 Quick Stick – HVA 12-1 Quick Stick begon de dag tegen Steenwijk, dat op het veld een klasse lager speelt. Toch had Quick Stick het erg lastig tegen de stugge ploeg. Vroeg in de eerste helft kwam Quick Stick op voorsprong door een doelpunt van Bianca van den Berg, maar niet veel later maakte Steenwijk weer gelijk. Na rust wist Steenwijk zelfs op voorsprong te komen. Quick Stick viel veel aan, maar het lukte telkens net niet om te scoren. Toch liet Quick Stick het hoofd niet hangen en zette het Steenwijk de laatste minuten vol onder druk. Dit betaalde zich twee minuten voor tijd uit toen Bianca van den Berg na een mooie aanval de bal de gelijkmaker binnen wist te tikken. In de laatste minuut wist Jetske de Wolff zelfs nog het winnende doelpunt te maken, waardoor toch nog drie belangrijke punten werden...

Lees verder »