Wêz Handich/Dow bij Apollo: tweede verliest, eerste wint

HEERHUGOWAARD – Wêz Handich/DOW reisde zaterdag met twee teams naar Heerhugowaard. Het tweede verloor van het tweede van Apollo, het eerste team won. De hele selectie vertrok om 12:30 uur vanaf ’t Hagehiem in Rottevalle. Na een reis van ongeveer anderhalf uur werd 15:10 uur het startsignaal gegeven voor de wedstrijd Apollo 2- WH/DOW 2. Deze wedstrijd werd verloren met een stand van 21-18. Om 16:20 uur werd het startsein gegeven voor het eerste team van Wêz Handich/DOW door scheidsrechter B. Binnendijk. Apollo startte aan de wedstrijd in de wetenschap dat er vanaf 2013 thuis nog niet werd verloren. Taak voor de Rottevalsters om hier verandering in te brengen. Hillebrand Wiersma was de man die de wedstrijd opende en de Friezen met een fraaie treffer op voorsprong bracht: 0-1. Vervolgens werd er om en om gescoord. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Dit leidde tot een ruststand van 10-11. Het was duidelijk...

Lees verder »