Winst voor dames WSG DraGor tegen Wetterwille

DRACHTEN – De dames van WSG DraGor hebben gewonnen van Wetterwille. Folkert de Haan gaf de dames een duidelijke boodschap mee: denk aan de afgesproken systemen en zorg dat we deze wedstrijd als team binnen slepen. Vol goede moed sprongen de dames van DraGor het water in. Maaike de Boer veroverde gelijk de bal. Hermien de Boer was vervolgens meteen aanspeelbaar en maakte direct het eerste doelpunt. Niet lang daarna maakt Hermien de Boer ook het tweede doelpunt voor DraGor. Wetterwille wist in de laatste minuut ook nog het doel te vinden.  De stand na de eerste periode was 2-1. Door een persoonlijke fout van DraGor kon Wetterwille de stand gelijktrekken. De verdediging van DraGor zat goed dicht, daardoor konden de dames van Wetterwille deze periode niet meer scoren.  Maaike de Boer en Johanna Merkus scoorden nog  2 doelpunten. Daardoor was de tussenstand na de tweede periode 4-2. Dubbele fout...

Lees verder »