ZVF de Jong Administratie VR1 wederom gelijk tegen Drs. Vijfje VR5

FRANEKER – ZVF de Jong Administratie VR1 heeft een gelijkspel behaald uit bij Drs. Vijfje VR5. In Groningen werd het net als in het thuisduel van de futsaldames uit Franeker 3-3. Hieronder een door de ploeg zelf ingestuurd evrslag. Met een gehalveerd team/en zonder keepster vertrokken we op vrijdagavond naar Groningen. De eerste wedstrijd eindigde in een spannend duel met 3-3 gelijk. Met ditmaal één wissel (helaas ook niet geheel fit) begonnen we eigenlijk uitstekend aan deze wedstrijd. Sanne wist in de 8ste minuut de 0-1 te scoren. De tegenpartij werd redelijk gecontroleerd tegengehouden. Een klein verdedigingsfoutje werd gelijk afgestraft, Rianne kansloos, 1-1. Hierna golfde het spel op en neer Marre, Karin Zoe en Sanne kregen kansen. Ook Drs. Vijfje bleef aandringen, maar Rianne keepte goed. Het was dan ook niet raar dat we uiteindelijk met de rust 1-3 voor stonden, doelpunten van Sanne. In de tweede helft een keeperwissel...

Lees verder »