Afstudeerconcert in jongerencentrum MIX

WOLVEGA –  De drummers Yorick Herszkowicz en Joël Agricola organiseerden zaterdagavond een afstudeerconcert in het jongerencentrum de MIX in Wolvega. Het concert maakt onderdeel uit van de opleiding Artiest Muziek aan D’drive van het Friesland College in Leeuwarden. De twee drummers kennen elkaar al vanaf jongs af aan en komen nu bij elkaar voor een afstudeerconcert. Op deze avond begon de band No Generation met een optreden en sloot Ca$hback de avond af met grote hits van Marco Borstato tot Bon Jovi. De leden van de band No Generation zijn: Antonie Koenen, Ben Koenen, Jaap de Jong, Coen Das, Tony Tapilatu en Yorick Herszkowicz. De leden van Ca$hback zijn Tijn Bokma, Jesse De Vries, Haico Postma en Joël Agricola. Twee docenten van het Friesland College waren aanwezig om de optredens te beoordelen. Na een evaluatie en eindgesprek horen de jongens of het diploma MBO-4 is behaald. (Foto: Lenus van der Broek)

Lees verder »