Badmintonclub zoekt nieuwe leden

DAMWALD -In de sporthal van Damwâld en De Westereen zijn nog wat velden te vullen tijdens de badmintontrainingsavond. Wie zin heeft om eens lekker fanatiek tegen een pluimpje aan te slaan is welkom tijdens de trainingsavonden. De badmintonclub zorgt voor materialen zoals een racket en pluimpjes. Ook wordt er uitleg gegeven over de spelregels. Voor de rest van het seizoen bedragen de kosten slechts 35 euro. Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend een keer langs te komen om te kijken of mee te spelen. In De Westereen wordt op woensdagavond van 20.00 tot 21.30 gespeeld in sporthal De Sikkemahal. In Feanwâlden wordt op maandagavond van 19.30 en 21.00 uur gespeeld door de senioren in sporthal De Hoantserid. De jeugd speelt op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in sporthal De Boppeslach, de senioren spelen van 20.00 tot 22.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Weit Hamersma 0511-423677 of...

Lees verder »