Beloften sc Heerenveen in slotminuut onderuit tegen Jong Excelsior

HEERENVEEN – Koploper Jong sc Heerenveen is de tweede seizoenhelft gestart met een onnodige verliesbeurt tegen Jong Excelsior.Op het kunstgrasveld van Woudestein verloor de ploeg van trainer Johnny Jansen in de slotminuut met 2-1. Ryan Koolwijk was de boosdoener voor de Friezen. Met zijn twee goals na rust maakte hij de vroege voorsprong van Jong sc Heerenveen (0-1, goal van Johnsen) ongedaan.Het was pas de tweede nederlaag van het seizoen voor Jong sc Heerenveen (in 8 wedstrijden), dat nog wel koploper blijft. Jong Excelsior was dezelfde tegenstander als waartegen Jong sc Heerenveen de eerste seizoenhelft nog zo feestelijk afsloot. Twee maanden geleden wonnen de Friezen met 4-0 van de Rotterdammers, en werden daardoor winterkampioen.Dat was nu even anders. ,,Al hadden we wel genoeg kansen om weer zo’n uitslag neer te zetten”, sprak trainer Johnny Jansen. ,,Helaas waren we vanavond niet nauwkeurig genoeg om de kansen te benutten. We speelden een...

Lees verder »