Blije gezichten bij introductie Coop Tolsma in Martenahiem

TZUM – De Coop Tolsma uit Winsum verzorgt vanaf vandaag het assortiment van het winkeltje in Martenahiem in Tzum. Bij de eerste opening vanochtend waren er louter blije gezichten te bespeuren. De ondernemers geven aan dat het hen er vooral om te doen is dat het winkeltje behouden kan blijven voor Tzum en dat daarmee de leefbaarheid van het dorp in stand blijft. Vrijwilligers van het woonzorgcentum gaan het winkeltje runnen. Het winkeltje is open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur. Ook inwoners van Tzum en omgeving kunnen er terecht. Het winkeltje bestaat al enkele jaren en er wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Door de samenwerking tussen Martenahiem en Coop Tolsma kan het winkeltje behouden blijven voor het dorp.

Lees verder »