Carnavalsfeest kinderen in Convenant

SNEEK – De Jeugdcommissie C.V. De Oeletoeters organiseert zaterdag 4 februari om 14.00 uur in het clubgebouw ‘t Convenant aan de Oude Dijk in Sneek een Carnavalskinderfeest met onder andere de Dol Dwaze Ballonnenshow. De professionele ballonnenkunstenaar Arne Wielheesen presenteert een spetterende show met veel humor, interactie en natuurlijk ballonnen! Hij combineert het maken van unieke balloncreaties en zijn talent als entertainer in een 60 minuten durende show met onder andere een spel waarbij iedereen mee kan doen. Ook maakt Arne met alle kinderen een eigen ballonfiguur welke de kinderen natuurlijk mee mogen nemen. Natuurlijk is Clown Sander present met zijn magische goocheltrucs en natuurlijk zijn brutale vogel Charlie. Clown Sander zal de middag op ludieke wijze presenteren. Ook zijn er Springkussens van Verhuurfun en Circus Salto. Turngoep de Cuties zorgt met hun kunsten voor een sprankelend optreden. Dj Baggel zorgt voor de muzikale omlijsting en natuurlijk lopen we een polonaise onder...

Lees verder »