Celtic Folk Night met Rapalje bij Iduna Drachten

DRACHTEN – Bij Poppodium Iduna in Drachten is het zaterdag 4 februari Celtic Folk Night met de bekende Nederlandse folkband Rapalje.    Al ruim twintig jaar is Rapalje een gevestigde naam in de folkwereld. Deze beroepsmuzikanten reizen door heel Europa om op festivals, in clubs en op andere grote podia te spelen. Met hun Celtic Folk Night zorgen ze met stampende jigs en reels, gevoelige ballades en zelfs een vleugje metal dat het publiek zich waant in een Ierse pub, waar het bier rijkelijk vloeit en de whiskyfles op tafel staat. Met weer een aantal nieuwe nummers in het repertoire mogen fans van de band én van het genre dit optreden absoluut niet missen. Een unieke kans om in de koude wintermaanden heerlijk op te warmen en wellicht vast in de stemming te komen voor het Rapalje Zomerfolk Festival, het festival dat de band eind juni, alweer voor de vijfde...

Lees verder »