Cursus glas in lood in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Mensen die kennis willen maken met de glas in lood-techniek en de Koperfolietechniek kunnen zich aanmelden voor een introductiecursus die op 7 en 14 februari plaatsvindt in Oosterwolde. Het is een soort snuffelcursus. Alle onderwerpen komen aan bod: het glas snijden, zetten, koperfolie, glas slijpen, solderen en afwerken. Tijdens deze cursus kunnen mensen kijken of dit iets is voor een vervolg. Daarna zal er een cursus van acht keer volgen op de dinsdagavond, waarin er aan een eigen creatie gewerkt kan worden. Ook zal er een cursus in Beetsterzwaag van start gaan op woensdagavond 8 maart waarin deelnemers zich laten inspireren door de kunststroming de Stijl. Ze werken toe naar het kunstweekend in Beetsterzwaag waar ze de werken mogen exposeren. Eind februari en begin maart is er een midweek cursus in Zorgvlied. Deze is volledig verzorgd en bedoeld voor mensen uit het hele land. Meer informatie: www.clarafenestra.com.

Lees verder »