De 4 Elementen in Samen Sterk bij SBS6

GERKESKLOOSER/STROOBOS – Dat mensen met een hulpvraag een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving bewijst De 4 Elementen. In het Begeleid Wonen en Werken-traject ontvangen deelnemers ondersteuning, aangesloten op hun hulpvraag. Daarnaast leren ze in de praktijk een vak binnen een van de diensten. Hoe deze mooie zorginstelling eruit ziet, is te zien in de première uitzending van het nieuwe seizoen Samen Sterk. Deze uitzending is zaterdag 4 februari 2017 om 16.30 uur te zien bij SBS6 Samen Sterk is een televisieprogramma waarin getoond wordt hoe we als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, langer thuis blijven wonen, een kunstmatige knie, acupunctuur of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing...

Lees verder »