FOTO’S | Jongerenadviesraad gemeente Franekeradeel geïnstalleerd

FRANEKER – De jongerenadviesraad van de gemeente Franekeradeel is afgelopen week geïnstalleerd. De jongerenen geven advies aan de huidige gemeenteraad en vanaf 2018 de gemeente Waadhoeke. De jongerenadviesraad overlegt net als de gemeenteraad over ingekomen stukken. Ook wordt overlegd over stukken van de gemeenteraad, maar waar uiteindelijk geen definitief besluit over genomen kon worden. De jongeren wordt dan gevraagd of zij er advies over hebben. De jongerenadviesraad bestaat uit: Sake Tiemersma (voorzitter), Martinus van Dijk (vice-voorzitter), Rymke Prins (griffier), Silke Travaille, Ilse Hartman, Lisette Groeneveld (allen lid agendacommissie), Wouter van der Horst, Douwe Zijlstra (beiden lid pr- en communicatiecommissie) en Asma Darkaoui (lid). (Foto’s Joachim de Ruijter)

Lees verder »