Gastlessen judo voor kinderen Julianaschool Kollum

KOLLUM – Op maandag 30 januari en maandag 6 februari worden er judolessen gegeven aan de groepen 3 tot en met 8 van de Koningin Juliana school in Kollum. Deze lessen worden aangeboden door Sportstimulering High Five in samenwerking met Annita Drent van de judovereniging in Kollum. Maandag mochten de kinderen van de groepen 3 tot en met 6a kennismaken met deze sport. Naast dat het een leuke, stoere sport is is het ook goed voor het zelfvertrouwen van kinderen. Zo hebben ze naast verschillende judorollen en -grepen ook kunnen zien dat het niet uitmaakt hoe groot of hoe zwaar je bent ook als je kleiner bent is het mogelijk om iemand op de grond te krijgen. De kinderen waren erg enthousiast over de lessen, zo werd er geroepen ‘ ik wil hier elke dag wel heen!’ Het leukste van de les vonden de leerlingen dat juf Annita even liet zien hoe het moest...

Lees verder »